Identificatie voor buitensporters

Met een Sportqlip om je pols draag je altijd alle belangrijk informatie bij je wanneer je gaat sporten. Bijvoorbeeld contactgegevens,  allergieën of medische aandoeningen. Welke buitensport je ook beoefend, Sportqlip is dé sportieve ID om altijd bij je te hebben. Simpel en doeltreffend.

Comfortabel

Sportqlip is gemaakt van comfortabel siliconen. Lichtgewicht en past om iedere pols. Je zou haast vergeten dat je hem draagt.

Duurzaam

Sportqlip is gemaakt van slijtvast en duurzaam RVS en siliconen. Bestand tegen bloed, zweet en tranen dus!

Identificatie

Jaarlijks gebeuren er meer dan 1000 ongelukken tijdens het hardlopen. Wees verstandig, met Sportqlip draag je altijd identificatie om je pols wanneer je gaat sporten.

Doeltreffend

Bovendien staat op je Sportqlip alle informatie in geval van nood, zoals persoonsgegevens, allergieën of medische aandoeningen. En vergeet natuurlijk niet jouw persoonlijke motto op je Sportqlip te zetten om je door de zware trainingsmomenten te helpen!

Bovendien ziet een Sportqlip er ook nog eens hip uit! Sportqlip is verkrijgbaar in 8 verschillende kleuren dus neem een kijkje in onze webshop, er is altijd een Sportqlip die bij jouw outfit past.

Kijk ook eens op onze Facebook pagina voor tijdelijke aanbiedingen!

[fblike style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]