We Never Run Alone uit Rotterdam loopt met Sportqlip

Een tijdje geleden raakte wij in gesprek met Valérie van hardloopgroep We Never Run Alone (WNRA) uit Rotterdam. Inmiddels loopt de hele groep met een knalroze Sportqlip. Dus toen Valérie ons dit bericht stuurde, moesten we dit natuurlijk wel met jullie delen.

Bedankt Valérie en alle andere sportievelingen van WNRA! Jullie zijn toppers!

WNRAWNRA

 

 

 

 

 

 

 

We Never Run Alone is een prachtige hardloopgroep uit Rotterdam. Met elkaar trainen we het hele jaar door en doen we mee aan verschillende hardloopevenementen, zoals de Marathon Rotterdam, de Ladiesrun, de Bruggenloop en de Fun Run de Kuip.

Wij trainen 2 x per week met 2 groepen. De WNRA-groep bestaat nu uit 19 vrouwen in de leeftijd van 21 tot 55 jaar. Maar er is altijd plek voor meer sporters, en dat mogen natuurlijk ook mannen zijn!

Al deze vrouwen zijn heel verschillend en iedereen heeft zijn eigen kwaliteiten die de groep ten goede komen. Er zijn vrouwen in die hun leven lang al sporten, maar er zijn ook vrouwen bij die voor het eerst zijn gaan sporten met deze groep. Alle kwaliteiten van de sporters zijn ook van belang tijdens de trainingen en op de momenten dat we wel wat extra support kunnen gebruiken. Iedereen heeft het weleens zwaar en heeft dan baat bij de support van medesporters!

Het mooie van deze hardloopgroep is dat het ondertussen een echte community is. (Sport)lief en (sport)leed wordt met elkaar gedeeld en we ondersteunen elkaar tijdens het sporten als daarnaast. Iedereen is welkom om bij deze groep aan te sluiten en mee te gaan hardlopen.

Omdat er verschil is in hardloopniveaus en –ambities, zijn er 2 groepen waarin gelopen kan worden. De ene groep is al wat verder dan de andere, maar beide groepen ondersteunen elkaar. En soms trainen deze groepen ook samen tijdens bijvoorbeeld de Heuveltraining op de Grebbeberg. Het doel is om samen op een fijne, gezellige en veilige manier de hardloopkilometers te maken op verschillende plekken in Nederland.

Al dat hardlopen vinden wij hartstikke leuk, maar we willen ook graag veilig lopen. We zorgen dus altijd dat we goed zichtbaar zijn voor anderen, maar denken ook aan onszelf. Daarom hebben wij vorig jaar besloten om de Sportqlip aan te schaffen.

Dit armbandje is ideaal. Het zit comfortabel en ziet er ook nog eens leuk uit in de felle kleuren. Wij dragen natuurlijk allemaal de roze. We dragen hem dag en nacht, zowel tijdens het hardlopen als daarnaast. En we voelen ons een stuk veiliger. Als ons nu wat gebeurt wanneer wij niet alleen met de We Never Run Alone-groep op pad zijn, bijvoorbeeld als we meedoen met een evenement, kunnen wij direct geïdentificeerd worden en kunnen andere mensen onze belangrijkste informatie direct vinden op onze Sportqlip. Bijvoorbeeld allergieën en onze bloedgroep.

Wij zijn hartstikke blij met deze waardvolle Sportqlips en raden ze aan aan iedereen!

Wil je meer informatie over de We Never Run Alone hardloopgroep, kijk dan eens op www.facebook.com/WNRARC en kom gezellig meelopen!

Sportieve groet,

Valérie