Vragen

Wat is Sportqlip?
Sportqlip is een duurzaam, atletisch en stijlvolle identificatie uitrusting. Op dit moment bieden wij de Sportqlip aan in de vorm van een siliconen bandje in verschillende kleuren.

Wij moedigen iedereen die deelneemt aan buiten activiteiten om een identificatie te dragen! Zodat in het geval van een incident je geïdentificeerd kunt worden. Het is vele malen beter om een Sportqlip te dragen en nooit nodig te hebben, dan het nodig te hebben maar niet te dragen!

Zit er garantie op Sportqlip?
Natuurlijk zit er garantie op onze Sportqlip! Sterker nog, als je niet tevreden bent met het product om wat voor reden dan ook, dan zoeken we zo snel mogelijk samen naar een oplossing.

Wat als er fout zit op mijn Sportqlip?
Wij zijn goed in wat doen, dus fouten zijn vrij zeldzaam. Wanneer ze wel voorkomen zetten wij alles op alles op het probleem te corrigeren. Als wij een fout maken dan maken we een nieuwe qlip en verzenden die opnieuw zonder kosten. Mocht de fout niet ontstaan zijn door onze schuld, dan maken we alsnog een nieuwe qlip en verzenden we die tegen een kleine vergoeding.